Pup

De Nylabone Kauwspeen is een speeltje speciaal voor puppy's. Het materiaal van de speen is flexibeler en zachter dan een normaal bot. Het speeltje is niet alleen heel erg goed voor de tanden van de pup maar zo leren ze ook goed kauwgedrag aan. De speen heeft de smaak van bacon waardoor het erg aantrekkelijk is voor de pup.

Het Mazter Anti-trek tuig is een hond vriendelijk tuig zonder pijnprikkels of verwuging. Dit tuig is erg geschikt voor alle type honden, zowel groot als klein en jong als oud. Ook is dit tuig reflecterd dus erg fijn en veilig in het donker. Dit tuig beschikt over een handvat en heeft Duraflex gespen en sluitingen.

 

Aangezien trekken aangeleerd gedrag is is dit tuig erg geschikt voor pups. Het tuig is voorzien van verschillende aansluitpunten voor de lijn en levert direct resultaat op.

De Puppy Starter Kit van Nylabone is ideaal voor een opgroeiende pup. De kit bevat 3 soorten botten: 

  • Voor pups die nog niet gewisseld hebben (zacht bot)
  • Voor pups tijdens het tanden wisselen (eetbaar bot)
  • Voor pups die klaar zijn met tanden wisselen (hard bot)

Het is perfect te gebruiken bij verveling of stress maar ook om extreem kauwgedrag tegen te gaan.

Rubber ring

€ 2,50

Rubber ring

€ 2,50

Deze rubbere ring van 9 cm vinden honden enorm leuk om mee te spelen. Deze ring is ook nog eens super goed voor de tanden en het tandvlees van de hond en is super sterk. De ring is in verschillende kleuren verkrijgbaar. 

Puppy Pads

€ 6,30

Puppy Pads

€ 6,30

Deze Puppy Pads zijn ideaal wanneer uw hond nog niet zinderlijk is. De pads zijn water absorberend waardoor ze perfect zijn voor de training van het zinderlijk maken van uw pup. Deze pads zorgen ervoor dat jouw vloer schoon en droog blijft. Deze pads zijn 60x60cm en zijn per 7 verpakt.

Het vlees van Edgard & Cooper zijn de meeste honden echt gek op! Het is niet alleen mega lekker voor de honden maar ook nog eens heel gezond. Dit recept bevat heerlijke stukjes kip en kalkoen aangevuld met een gezonde mix van fruit, groente en kruiden. 

Het vlees van Edgard & Cooper zijn de meeste honden echt gek op! Het is niet alleen mega lekker voor de honden maar ook nog eens heel gezond. Dit recept bevat heerlijke stukjes wild en eend aangevuld met een gezonde mix van fruit, groente en kruiden. 

Honden popcorn

€ 4,50

Honden popcorn

€ 4,50

Deze popcorn speciaal gemaakt voor honden is een knapperige hondensnack op basis van rijst met een overheerlijke lever smaak. Met deze snack laat jij jouw hond ook mee genieten met een eigen popcorn tijdens een film avond!

De poepzakjes van Trixie zijn top kwaliteit, deze zijn niet alleen heel leuk om te zien door de vrolijke kleurtjes maar ruiken ze heel erg lekker! Er zitten 4 rolletjes in een pakketje. Hier kan je 80 behoeftes mee opruimen. 

Honden Penning

€ 15,50

Honden Penning

€ 15,50

Het is een enorme aanrader om voor je hond een penning aan te schaffen. Mocht je hond er per ongeluk een keer tussenuit schieten weten mensen toch de gegevens van de hond en weten ze de hond terug bij u te brengen. Dit kan je hond redden! 

Snack Slang

€ 11,95

Snack Slang

€ 11,95

De Snack Slang is ideaal om je hond bezig te houden. Je kunt de slang aan de onderkant vullen met lekkernijen en de hond is er erg lang zoet mee. De slang is ook nog eens enorm sterk dus is goed voor elke soort hond. De slang is 42cm lang.