Pup

Onze eigen handgemaakte riemen zijn in verschillende lengtes en veel verschillende kleuren. Klik op de afbeeldingen om alle verschillende kleuren te bekijken.

Mac Donalds Mix

€ 6,50

Mac Donalds Mix

€ 6,50

Onze zelf gemaakte Mac Donalds Mix is een heerlijke mix van verschillende soorten koekjes en snoepjes voor uw hond, hier zit altijd wel wat lekkers tussen waar uw hond dol op zal zijn! 

Op deze worst zijn de meeste honden dol! Dit is daarom ook een perfecte beloning om mee te trainen. Je snijdt de worst in kleine blokjes waarmee je meteen kunt gaan trainen, wij gebruiken deze worst zelf ook altijd tijdens onze trainingen. Wanneer je nog worst over hebt kan je deze nog 2 a 3 dagen in de koelkast bewaren.

Easy Peasy Puppy Opvoeding van Steve Mann staat bordevol handige tips en kennis over het goed opvoeden van een pup. Vol humor en handige, wetenshappelijk bewezen technieken laat hij zien hoe u de beste band met uw pup krijgt. Een must have voor elke honden liefhebber!

De Doggonegood beloningsbuidel is ideaal voor de trainingen met uw hond. Deze buidel beschikt over verschillende vakjes, heel veel ruimte en een clip zodat u het tasje makkelijk aan uw broek vast kunt maken. Het tasje sluit met een magneet zodat u snel en makkelijk de beloningen uit het tasje kunt halen. Dit is een echte must have! 

Deze kong is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Je kunt de kong vullen met lekkers voor je hond, dit is makkelijk te gebruiken om je hond lang bezig te houden. Je kunt hier van alles in doen. Bij aankoop van de kong krijgt u er een gratis kong kookboek bij. Hier staan allemaal lekkere recepten in die je in de kong kunt doen zodat de hond er lang plezier van heeft.

Kauw Pakket

€ 12,95

Kauw Pakket

€ 12,95

Het ideale pakket om jou hond goed te verwennen. Hier zitten diverse kauw materialen in die lekker zijn voor je hond en ook nog eens super goed voor puppy's! Bij dit pakket zit een speciale uitleg over waar je hond allemaal op kan kauwen. 

De Likmat Junior is speciaal voor de pups. Deze likmat houdt je pup even bezig en maakt ze rustig. De mat is ideaal voor natvoer en werkt kalmerend. Ook is de mat in te vriezen, voor nog langer plezier.

Snuffelmat Dieren

€ 32,50

Snuffelmat Dieren

€ 32,50

Deze super schattige snuffel matten in de vorm van leuke dieren houdt jouw hond voor een langere tijd bezig, dit is super goed voor het denkvermogen en doorzettingsvermogen van de hond. De hond wordt meteen beloond door de snoepjes die hij vindt in de mat!