Pubers

Honden Fluit

€ 9,95

Honden Fluit

€ 9,95

Deze hondenfluit met koort is super handig voor het trainen van uw hond. De hondenfluit wordt voornamelijk gebruikt voor het op afstand trainen van honden en de hond dus zo te roepen. Door middel van het koort kunt u de fluit gemakkelijk ophangen. Deze fluit is alleen in de kleur oranje beschikbaar.

Met dit pindakaas bot van Nylabone is uw hond wel even bezig! Het bot is gemaakt zodat het lang mee gaat en kan dus elke hond langdurig bezig houden. Tijdens het kauwen zal de hond een pindakaas smaakje proeven waar de hond lekker van zal smullen! 

Deze 22cm lange Jaw Bone is een lekkere kauwsnack. De snack is geheel plantaardig, goed voor het gebit en voor de gezondheid. De snack is geheel plantaardig en samengesteld met smakelijke ingrediënten als zoete aardappel, algen, paprika en erwten. De textuur en materialen zijn er voor gemaakt om het gebit van uw hond te verzorgen.

Het Mazter Anti-trek tuig is een hond vriendelijk tuig zonder pijnprikkels of verwuging. Dit tuig is erg geschikt voor alle type honden, zowel groot als klein en jong als oud. Ook is dit tuig reflecterd dus erg fijn en veilig in het donker. Dit tuig beschikt over een handvat en heeft Duraflex gespen en sluitingen.

 

Aangezien trekken aangeleerd gedrag is is dit tuig erg geschikt voor pups. Het tuig is voorzien van verschillende aansluitpunten voor de lijn en levert direct resultaat op.

Het vlees van Edgard & Cooper zijn de meeste honden echt gek op! Het is niet alleen mega lekker voor de honden maar ook nog eens heel gezond. Dit recept bevat heerlijke stukjes kip en kalkoen aangevuld met een gezonde mix van fruit, groente en kruiden. 

Het vlees van Edgard & Cooper zijn de meeste honden echt gek op! Het is niet alleen mega lekker voor de honden maar ook nog eens heel gezond. Dit recept bevat heerlijke stukjes wild en eend aangevuld met een gezonde mix van fruit, groente en kruiden. 

Met dit leuke denk spelletje laat je jouw hond zelf uitzoeken hoe hij de snoepjes uit de brandkranen krijgt, dit doet hij door de brandkranen rond te draaien. Er zijn verschillende gradaties in moeilijkheden, zo kan je het spannend houden voor de hond en steeds een level hoger gaan. Een leuk spelletje wat goed is voor de intelligentie van de hond.

HTC Lianne Clicker

€ 4,95

HTC Lianne Clicker

€ 4,95

Deze prachtige clickers zijn ook zeker niet te ontbreken wanneer je met je hond traint. Het gebruiken van een clicker is enorm handig om dingen aan te leren en hierom ook zeker aan te raden. En waarom dan niet ook nog in een mega leuk kleurtje? 

Het perfecte voer voor actieve en gezonde honden. Deze voeding word ook gebruikt door Lianne en haar instructeurs om het beste aan hun honden te voeren.