Pubers

Onze eigen handgemaakte riemen zijn in verschillende lengtes en veel verschillende kleuren. Klik op de afbeeldingen om alle verschillende kleuren te bekijken.

Deze prachtige halsbanden kunnen natuurlijk niet missen bij jouw hond, de Dogs With A Mission halsbanden laten jou hond niet alleen helemaal shinen maar ze zijn ook super sterk en gaan enorm lang mee. Klik op de afbeelding om alle verschillende halsbanden te bekijken.

Mac Donalds Mix

€ 6,50

Mac Donalds Mix

€ 6,50

Onze zelf gemaakte Mac Donalds Mix is een heerlijke mix van verschillende soorten koekjes en snoepjes voor uw hond, hier zit altijd wel wat lekkers tussen waar uw hond dol op zal zijn! 

De Doggonegood beloningsbuidel is ideaal voor de trainingen met uw hond. Deze buidel beschikt over verschillende vakjes, heel veel ruimte en een clip zodat u het tasje makkelijk aan uw broek vast kunt maken. Het tasje sluit met een magneet zodat u snel en makkelijk de beloningen uit het tasje kunt halen. Dit is een echte must have! 

Kauw Pakket

€ 12,95

Kauw Pakket

€ 12,95

Het ideale pakket om jou hond goed te verwennen. Hier zitten diverse kauw materialen in die lekker zijn voor je hond en ook nog eens super goed voor puppy's! Bij dit pakket zit een speciale uitleg over waar je hond allemaal op kan kauwen. 

Slow Chow Schrokbak

€ 15,95

Slow Chow Schrokbak

€ 15,95

De Slow Chow schrokbak zorgt er voor dat de hond een stuk langzamer eet. Veel honden hebben de neiging te snel te eten. Dit schrokken komt de vertering niet ten goede en leidt vaak tot overgeven, opblazen en overgewicht. Met deze schrokbak voorkom je dit en eet de hond op een rustig tempo. De bak is geschikt voor zowel natvoer en droogvoer.

Op deze worst zijn de meeste honden dol! Dit is daarom ook een perfecte beloning om mee te trainen. Je snijdt de worst in kleine blokjes waarmee je meteen kunt gaan trainen, wij gebruiken deze worst zelf ook altijd tijdens onze trainingen. Wanneer je nog worst over hebt kan je deze nog 2 a 3 dagen in de koelkast bewaren.

Kong Wavz Bunjiball

€ 14,50

Kong Wavz Bunjiball

€ 14,50

De Kong Wavz Biunjiball is perfect voor de sterke honden die door alle speeltjes heen komen. De ball is enorm sterk en moeilijk kapot te krijgen. Ook zit er een touw aan zodat je de bal makkelijk kan apporteren. Deze bal is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Deze super leuke lik mat is super fijn om je hond bezig te houden, doordat er veel figuurtjes op zitten is je hond er lang mee bezig. De mat kan ook ingevroren worden voor langer plezier.