Volwassen honden

 

Onze eigen handgemaakte riemen zijn in verschillende lengtes en veel verschillende kleuren. Klik op de afbeeldingen om alle verschillende kleuren te bekijken.

Deze prachtige halsbanden kunnen natuurlijk niet missen bij jouw hond, de Dogs With A Mission halsbanden laten jou hond niet alleen helemaal shinen maar ze zijn ook super sterk en gaan enorm lang mee. Klik op de afbeelding om alle verschillende halsbanden te bekijken.

Het Mazter Anti-trek tuig is een hond vriendelijk tuig zonder pijnprikkels of verwuging. Dit tuig is erg geschikt voor alle type honden, zowel groot als klein en jong als oud. Ook is dit tuig reflecterd dus erg fijn en veilig in het donker. Dit tuig beschikt over een handvat en heeft Duraflex gespen en sluitingen.

 

Aangezien trekken aangeleerd gedrag is is dit tuig erg geschikt voor pups. Het tuig is voorzien van verschillende aansluitpunten voor de lijn en levert direct resultaat op.

Kong Wubba Kerstman

€ 16,50

Kong Wubba Kerstman

€ 16,50

Dit geweldige speeltje kan je niet missen met de kerst, het speeltje bestaat uit een bal waar een pieper in zit met diverse staarten. Dit speeltje is ook te krijgen in een rendier variant.

Kong Wubba Rendier

€ 16,50

Kong Wubba Rendier

€ 16,50

Dit geweldige speeltje kan je niet missen met de kerst, het speeltje bestaat uit een bal waar een pieper in zit met diverse staarten. Dit speeltje is ook te krijgen in een kerstman variant.

Kong Hide'N'Treat

€ 13,95

Kong Hide'N'Treat

€ 13,95

De Kong Hide'N'Treat is een duurzame 2 in 1 knuffel. Het speeltje dient als bal wanneer deze dicht gevouwen zit en als puzzel wanneer het open gevouwen is. Je kan het zo leuk of moeilijk maken als je zelf wilt!

Uitverkocht

Voerbal Aardbei

€ 8,50
Uitverkocht

Voerbal Aardbei

€ 8,50

Dit hondenspeelgoed is ideaal om te gebruiken als voerbal. Stop wat voer in de bal en je hond is uren zoet om het er uit te halen. Dit is er goed voor de mentale en lichamelijke stimulatie van de hond en tegen verveling.

Licki Mat lik mat

€ 8,50

Licki Mat lik mat

€ 8,50

De Licki Mat is voor de wat grotere honden, deze likmat is 20cm en enorm handig om je hond bezig te houden en tegen verveling. De hond wordt hier ook rustig van want het werkt kalmerend. De mat is ideaal om natvoer in te doen.

Met deze super leuke, fijne hondenpuzzel kan jouw hond op zoek naar de heerlijke snacks die jij er in verstopt. Dit geweldige zoek spel is niet alleen heel erg leuk maar ook heel goed voor je hond. De puzzel is erg makkelijk schoon te maken en leuk voor alle honden, ongeacht leeftijd, grootte of ras. Deze puzzel niet te moeilijk dus perfect voor de beginners!

Met dit leuke denk spelletje laat je jouw hond zelf uitzoeken hoe hij de snoepjes uit de brandkranen krijgt, dit doet hij door de brandkranen rond te draaien. Er zijn verschillende gradaties in moeilijkheden, zo kan je het spannend houden voor de hond en steeds een level hoger gaan. Een leuk spelletje wat goed is voor de intelligentie van de hond.