Speurneuzen Benodigheden

 

In de eerste instantie kan je heel veel materiaal gebruiken wat je al hebt. Wil je professioneler aan de slag, laat je dan goed voorlichten.

 

Deze prachtige halsbanden kunnen natuurlijk niet missen bij jouw hond, de Dogs With A Mission halsbanden laten jou hond niet alleen helemaal shinen maar ze zijn ook super sterk en gaan enorm lang mee. Klik op de afbeelding om alle verschillende halsbanden te bekijken.

Onze eigen handgemaakte riemen zijn in verschillende lengtes en veel verschillende kleuren. Klik op de afbeeldingen om alle verschillende kleuren te bekijken.

Het Mazter Anti-trek tuig is een hond vriendelijk tuig zonder pijnprikkels of verwuging. Dit tuig is erg geschikt voor alle type honden, zowel groot als klein en jong als oud. Ook is dit tuig reflecterd dus erg fijn en veilig in het donker. Dit tuig beschikt over een handvat en heeft Duraflex gespen en sluitingen.

 

Aangezien trekken aangeleerd gedrag is is dit tuig erg geschikt voor pups. Het tuig is voorzien van verschillende aansluitpunten voor de lijn en levert direct resultaat op.

Chuckit Ultra Tug

€ 14,95

Chuckit Ultra Tug

€ 14,95

Deze super leuke bal is speciaal voor honden die het geweldig vinden om een trek spelletje te spelen of om te apporteren. Het handvat maakt het spelen met de hond een stuk makkelijker.