Senioren

Onze eigen handgemaakte riemen zijn in verschillende lengtes en veel verschillende kleuren. Klik op de afbeeldingen om alle verschillende kleuren te bekijken.

Deze prachtige halsbanden kunnen natuurlijk niet missen bij jouw hond, de Dogs With A Mission halsbanden laten jou hond niet alleen helemaal shinen maar ze zijn ook super sterk en gaan enorm lang mee. Klik op de afbeelding om alle verschillende halsbanden te bekijken.

Deze 22cm lange Jaw Bone is een lekkere kauwsnack. De snack is geheel plantaardig, goed voor het gebit en voor de gezondheid. De snack is geheel plantaardig en samengesteld met smakelijke ingrediënten als zoete aardappel, algen, paprika en erwten. De textuur en materialen zijn er voor gemaakt om het gebit van uw hond te verzorgen.

Vleesstrips Kip

€ 3,50

Vleesstrips Kip

€ 3,50

Deze snack is graan en glutenvrij en voor elke hond, groot, klein, jong of oud geschikt. 

De poepzakjes van Trixie zijn top kwaliteit, deze zijn niet alleen heel leuk om te zien door de vrolijke kleurtjes maar ruiken ze heel erg lekker! Er zitten 4 rolletjes in een pakketje. Hier kan je 80 behoeftes mee opruimen. 

Licki Mat lik mat

€ 8,50

Licki Mat lik mat

€ 8,50

De Licki Mat is voor de wat grotere honden, deze likmat is 20cm en enorm handig om je hond bezig te houden en tegen verveling. De hond wordt hier ook rustig van want het werkt kalmerend. De mat is ideaal om natvoer in te doen.

Het vlees van Edgard & Cooper zijn de meeste honden echt gek op! Het is niet alleen mega lekker voor de honden maar ook nog eens heel gezond. Dit recept bevat heerlijke stukjes kip en kalkoen aangevuld met een gezonde mix van fruit, groente en kruiden. 

Het vlees van Edgard & Cooper zijn de meeste honden echt gek op! Het is niet alleen mega lekker voor de honden maar ook nog eens heel gezond. Dit recept bevat heerlijke stukjes wild en eend aangevuld met een gezonde mix van fruit, groente en kruiden. 

Uitverkocht

Voerbal Aardbei

€ 8,50
Uitverkocht

Voerbal Aardbei

€ 8,50

Dit hondenspeelgoed is ideaal om te gebruiken als voerbal. Stop wat voer in de bal en je hond is uren zoet om het er uit te halen. Dit is er goed voor de mentale en lichamelijke stimulatie van de hond en tegen verveling.

Slo Bowl is een natuurlijke, rustige manier om het weg schrokken van het voer te stoppen. Door de obstakels in de bak heeft de hond geen andere keuze dan rustig te eten. Door de tijd van eten te verlengen word het risico van braken en honden-obesitas verminderd.