Focus & Aandacht Benodigheden

 

In de eerste instantie kan je heel veel materiaal gebruiken wat je al hebt. Wil je professioneler aan de slag, laat je dan goed voorlichten.

 

Deze prachtige halsbanden kunnen natuurlijk niet missen bij jouw hond, de Dogs With A Mission halsbanden laten jou hond niet alleen helemaal shinen maar ze zijn ook super sterk en gaan enorm lang mee. Klik op de afbeelding om alle verschillende halsbanden te bekijken.

Onze eigen handgemaakte riemen zijn in verschillende lengtes en veel verschillende kleuren. Klik op de afbeeldingen om alle verschillende kleuren te bekijken.

Op deze worst zijn de meeste honden dol! Dit is daarom ook een perfecte beloning om mee te trainen. Je snijdt de worst in kleine blokjes waarmee je meteen kunt gaan trainen, wij gebruiken deze worst zelf ook altijd tijdens onze trainingen. Wanneer je nog worst over hebt kan je deze nog 2 a 3 dagen in de koelkast bewaren.

Mac Donalds Mix

€ 6,50

Mac Donalds Mix

€ 6,50

Onze zelf gemaakte Mac Donalds Mix is een heerlijke mix van verschillende soorten koekjes en snoepjes voor uw hond, hier zit altijd wel wat lekkers tussen waar uw hond dol op zal zijn! 

We hebben veel verschillende speelgoed voor jouw hond. Klik op de afbeelding om alle speeltjes te bekijken.

ACME Honden Fluit

€ 12,50

ACME Honden Fluit

€ 12,50

Bij het trainen van uw hond is het heel belangrijk dat u de hond snel en gemakkelijk kunt roepen, hiervoor is een honden fluit erg handig! De ACME Hondenfluit staat er om bekend dat deze betrouwbaar is in elke weerstomstandigheden en is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Hanger Hondenfluit

€ 9,95

Hanger Hondenfluit

€ 9,95

Deze prachtige handgemaakte key coards speciaal voor je hondenfluitje zijn niet alleen super mooi maar ook enorm handig, met deze hanger kan je makkelijk en snel bij je hondenfluitje.